Nyshoppat

Gjorde en beställning idag jag sett fram emot länge. En beställning jag våndats över samtidigt som jag har varit totalt säker på den. Jag har en rätt knepig relation till shopping generellt och ger mig själv väldigt ofta shoppingförbud som jag i princip aldrig lyckas hålla. Därav mina ambivalenta känslor inför det här. Men kände att jag förtjänade det här nyinshoppade och att det var ytterst nödvändigt för mitt skrivande. För vad kan vara bättre för skrivandet än något som går snabbt att knappa in på och är enkel att ta med, ja jag talar förstås om en MacBook Air!!

Apple-MacBook-Air-(MC965)-1_7GHz-4GB-128GB-SSD-13-

Tänker att den kommer att revolutionera mitt skrivande. Om inte annat kommer den vara väldigt rolig att leka med. Och jag tror att Scrivener kommer se mycket snyggare ut på den också. Allt kommer bara bli bättre med den här nya saken, det hör ni väl? Och dessutom sjunger min Hp laptop på sista versen så det är nog dags att byta ut.

Och på vägen hem idag införskaffade jag en ritrulle till mitt planerande (inte lika mycket ångest över det). Har spenderat den senaste veckan med att gå genom manuset, scen för scen, för att se efter vad som kan ändras och eventuellt tas bort. Och nu ska jag roa mig med att rita några kurvor för att se till att dramaturgin funkar.

/Heléne

10 thoughts on “Nyshoppat

  1. Ååååh. Jag köpte nyss dator och satsade kvalitet. Det stod mellan MacBook Air och Vaio. Valde vaio och ångrar mig nog lite. I alla fall den estetiska sidan.
    Självklart kommer den föra ditt skrivande framåt, liksom Moleskinboken.

  2. Grattis till ett nytt liv! Mac är outstanding och jag har snart haft min i ett år och kan säga att den är värd vartenda öre. Min man gav mig 6000:- bara för att jag skulle få råd med ett bra skrivverktyg. Det är kärlek det :-).

  3. Trevlig shopping! 🙂 Den är ju väldigt snygg, men jag har faktiskt aldrig suktat efter MacBook för jag trivs inte med de tangenterna. De är så himla platta. Men det kanske är en vanesak?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s