Planeringsfrulle

Efter att ha avslutat Nano behövde vi en planeringsfrukost för att knyta ihop alla lösa trådar i slutet av manuset. Så vi möttes upp tidigt imorse och intog ett morgontomt Broms. Och med risk för att det här börjar bli en slags frukostblogg måste jag ändå säga, gudbevars vilken fin frukost det var. Gudomligt gott bröd, perfekt knaprig müsli och bra pålägg. Och som grädde på moset frullerade även självaste Denise Rudberg där och inspirerade oss ännu mer i planerandet, tack vare sin blotta närvaro.

Nackdelen med att ha planeringsfrukost är att man bara vill sitta kvar där med sitt manus och sitt skrivande hela dagen. Man har ju precis kommit igång! Men, men… någon måste ta hand om bankverksamheten här i landet också.

20131205-085851.jpg

/ Heléne

4 thoughts on “Planeringsfrulle

  1. Jag läser gärna om era frukostar 🙂 Bara ordet frukostmöte är så trevligt. Känner igen känslan att man bara vill fortsätta med sitt manus hela dagen.

  2. Ja alltså era frukostmöten är ju finfina. Samt lätt grön-av-avund-framkallande. Skulle så önska att jag fick gå på frukostmöte. Men icke. Bara vanlig trist frukost för mig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s