Slutet

Slutet på manuset… som vi har funderat över det. Alla lösa trådar, huvudkaraktärens och antagonistens motiv och mål som leder dem till slutet. Vi har ända sedan vi började skriva manuset haft själva slutscenen någorlunda klar för oss men under tiden vi skrivit har det blivit svårare och svårare att få ihop trådarna. Men en kebab och en pizza, lite te och choklad och några timmars brainstormande tog oss äntligen till slutet och nu känns det som att vi fått det mesta på plats. Äntligen kan vi skriva det allra sista.

Vill förresten tipsa om Elles intervju med Samantha Shannon och Sara Bergmark Elfgren  i senaste numret. Till och med Elle har fattat grejen med kvinnliga fantasyförfattare.

20131210-210609.jpg

20131210-210624.jpg

Advertisements

10 thoughts on “Slutet

  1. Sluten är trixiga. De kan ändra sig flera gånger. Skönt att ni kommit i mål. ELLE ska jag nog tjuvläsa :). Köper den aldrig men om den är bra så… 🙂

    • Förr i tiden skrev Jessica Gedin Elles boksidor, himla bra. Men sen dess är det inte jättemycket bokskoj i Elle så kul de skriver lite om coola författare.Mer sånt!
      /Heléne

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s