Kärt återseende (i dubbel bemärkelse)

 

Som vi har längtat efter att få träffas och prata manus, böcker, skrivardrömmar och skrivarvåndor efter att inte ha setts på tre veckor. Så imorse möttes vi upp på det sätt vi gör det allra bäst, nämligen över en alldeles för stor frukost. Och vi valde Nybrogatan 38, stället där vi började med alla våra skrivarfrukostar (det var alltså det andra kära återseendet). Trots att vi inte hade setts på så länge och hade väldigt mycket uppdateringar att göra så höll vi oss ändå ganska duktigt till manussnack och började gå genom de viktigaste punkterna som ska ändras i manuset.

Vi hade så mycket att prata om och fick en väldigt blodad redigerartand och bestämde oss för att mötas upp på lunchen igen och fortsatte då genomgången. Nu känns det verkligen som att vårt manus har fått ligga till sig så det räcker och vi känner oss så laddade för att sätta igång redigeringen.20140115-215830.jpg

2 thoughts on “Kärt återseende (i dubbel bemärkelse)

  1. Det låter som ni är på gång! Spännande att skriva tillsammans, det måste ge mycket i peppväg tänker jag! Era frukostar ser också alltid väldigt frestande ut :o)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s