Underlätta för sig själv

Alltså, efter evigheter på jobbet, en sen middag, allmänt fix och trix, lek och bus och läggning av mini-me så är orken slut och jag vill bara krypa ner i sängen och sova, alternativt falla ihop i en lelös hög i soffan. Samtidigt vill jag skriva också, jätte jätte jättemycket, det krävs bara en enorm uppryckning för att faktiskt göra det.

Därför önskar jag att alla dagar vore som idag, då jag redan skrivit halva dagskvoten på lunchen. Så mycket lättare att rycka upp sig när texten ligger påbörjad och dessutom är färsk i minnet. Det gäller att curla sig själv!

Funderar för övrigt på att ta upp vanan att gå upp och skriva på morgonen. Måste bara upp så sjuuukt tidigt för att hinna sitta en stund innan Melker vaknar. Men det är ju ofta man läser om författare som är uppe vid fyra för att skriva, så det handlar väl bara om vana och självdisciplin.

20140324-203806.jpg

/ Johanna
>

Advertisements

One thought on “Underlätta för sig själv

  1. Jag skulle aldrig orka gå upp vid fyra på morgonen. Som småbarnsförälder är det viktigt att tillåta sig att det räcker med en skrivtimme om dagen. Får man mer så är det en bonus. Din tid kommer – även om det känns som en miljon år framåt :-).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s