Utslagen

Gick upp tiiiiidigt imorse för lite morgonskrivtid. Sedan blev det en tur till Linköping med jobb och väldigt försenat tåg, sedan tillbaka igen för bortforsling av onödiga saker inför foto och visning och därefter städande av alla skrymslen och vrår man inte har kommit åt på 1,5 år. De där vrårna var ingen vacker syn…

Så jag tog tacksamt emot dubbelavsnitt av Game of Thrones i soffan med några Anton Berg-mandelägg. Samlade på mig ett lager av Anton Berg-mandelägg när de reades ut efter påsk just för sådana stunder. Och den där serien, alltså. Världen, miljöerna, karaktärerna. KARAKTÄRERNA. Det är sådan karaktärsutveckling. Svek och hjältedåd, saker som händer som förändrar dem, saker de själva gör som förändrar dem. Så mycket mörker.

Och nu får man vänta på nästa säsong i en halv evighet. Suck… Funderar på att läsa sista boken däremellan, för jag vill ju veta vad som händer! Men då måste man kanske läsa ett par böcker dessförinnan så man inte missar några viktiga detaljer. Dagens fantasy-i-landsproblem.

GameOfThrones_Teaser04_Screencap_12 (1)

/Heléne

Advertisements

4 thoughts on “Utslagen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s