Ge och ta

Peppar hårt inför nästa helg när jag och Heléne ska köra långpass med vårt manus. Den typen av sammanhållen tid är ju extremt ovanlig att få till i pusslet med familj, hus och jobb.

Tack o lov är maken ungefär lika insnöad på klättring som jag är på att skriva och läsa, så vi har en ömsesidig förståelse för behovet av egentid och ofta passar det bra att han klättrar om kvällen när Melker sover och då jag skriver en stund. Men det är som sagt de långa passen som är svåra att planera in, både för hans och min del.

Denna helg har maken åkt till Åland för att klättra, i utbyte mot att jag åker bort nästa vecka. Ge och ta, det är vad det handlar om för oss. Sedan hinner vi ha semester tillsammans där emellan. Själv spenderar jag denna helg hos mina päron, leker med Melker och försöker läsa in mig på allt som ska förberedas inför nästa vecka. En mycket bra helg det med!

20140718-214034-78034088.jpg
/ Johanna

3 thoughts on “Ge och ta

  1. Helt sant. Min man är fotbollsgalen, och jag har många år av matcher att ta igen. Väldigt skönt – dels att jag äntligen har någonting så att jag inte går och muttrar över att han minsann åker iväg hela tiden – dels för att jag inte behöver ha dåligt samvete.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s