Ett år

Tänk att Bokglam-bloggen redan fyller ett år!! Hipp hipp hurra för oss och allra mest för er, våra fina läsare, som gör det till ett nöje att skriva. Året har gått fort, men bjudit på en mängd glammiga upplevelser. Jag kikar i arkivet och blir påmind om fantastiska författarintervjuer, härliga bokmingel och framför allt nya skrivande vänner.

För min egen del har jag inte läst till närmelsevis så mycket som jag önskat, men nytt jobb, ett eget manus, vabb-vintern från helvetet och ytterligare ett gemensamt manus tillsammans med Heléne har prioriterats. Det ångrar jag inte. Jag samlar på mig allt fler böcker och känner en trygg förvissning om att tid till läsning kommer komma.

Det känns härligt att gå hösten till mötes efter alla vackra sommardagar. Jag längtar efter bokmässa, manusslit, skrivfrukostar, tjocka tröjor, tekoppar, workshops och fler författarintervjuer. Hoppas ni hänger med oss i ett år till. Nu kör vi!!

bdaycake

/ Johanna

 

3 thoughts on “Ett år

  1. Hänger såklart med! Ser också fram emot hösten och allt det där, rätt skönt när rutinerna rullar igång igen och det blir lättare (för mig i allafall) att hitta mera skrivtid. Just nu somnar barnen halv elva och då är jag själv helt slut 😦 Kul med bokmässan också, den ser jag med fram emot.

  2. Jag har just hittat er blogg men hänger gärna med på nästa år! Det är väldigt roligt att läsa om ert samarbete och hur bra det går med allting (alltså, ingen press förstås, men det är riktigt inspirerande…) 🙂 Ser fram emot att fortsätta följa er.

    /Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s