Vilken Idol(-författare) är du?

Nu är det höst och då får man dricka te, tända ljus och titta på Idol på tv på en stol (i flyttstöket). Och jag älskar Idol, Johanna också, vilket är bra för då kan man sms:a varandra om idolerna under programmets gång utan att den andra stör sig.

IMG_2371.JPG

Och härom kvällen fick jag ett sms från Johanna där hon oroade sig för att vi var som de där idolerna med väldigt mycket vilja men alltför bristande självinsikt (hon drog alltså in mig i det här också och pratade inte bara om sig själv) men jag försäkrade henne om att vi ändå har en gnutta självinsikt, jag menar, vi tvivlar ju dagligen på vår skrivförmåga. Och så dök de där gulliga  småkillarna, som hade ett eget litet band ihop, upp i onsdags och jag tänkte att det där är ju faktiskt vi, vi kan ändå (förhoppningsvis) skriva, men vi behöver lite hjälp och någon som stöttar och pushar.

Och nu vill vi förstås veta vilka idolförfattartyper ni läsare är:

 

 

/Heléne

Advertisement

3 thoughts on “Vilken Idol(-författare) är du?

 1. Jag undrar om det kunde finnas en kategori som liksom är alltihop. För det varierar ju. Skulle alltså trycka på kategorin: Haters, Nya Agnes, Småkillar, Progg, Sviktande Självinsikt. Jag antar att jag med det påstående borde trycka på Sviktande Självinsikt, det borde ju vara tydligt även för mig att jag lider av det, men icke, det sviktar mer än så och då vill jag trycka på allt.

  Men, kul undersökning, gillar också att kolla på idol.

  • Det där var ju ett alldeles ypperligt förslag – vi lägger till det alternativet på en gång, för jag håller med, det är väldigt svårt att sortera in sig själv i bara en kategori.
   Men skulle inte säga att du lider av sviktande självinsikt, publicerad och välrenommerad författare och allt 🙂
   /H

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s