Provisoriska lösningar

Det är inte särskilt mycket som är på plats i lägenheten just nu, förutom kläder i garderoben och porslin i köksskåpen. Framför allt så är inte böckerna på plats än då vi inte har någon bokhylla och då gäller det att hitta provisoriska lösningar. Den lösningen jag tillämpar just nu är att sprida böcker som ska läsas asap på lite olika ställen i lägenheten, främst vid sängen:
IMG_2617.JPG

Resten av böckerna ligger i flyttlådor, smidigt va? Nooooot…. Och eftersom skrivbordet inte heller är på plats så använder jag min lilla platta jag köpte i Barcelona. En himla smart grej som jag läste om hos Charlotte:
IMG_2620.JPG

Syns inte så bra på den gryniga trista bilden ovan men det är alltså ett slags portabelt skrivbord med en mjuk kudde under och hård skiva ovanpå för datorn. Dessutom har man en bra liten lampa (som jag ännu inte använt) som sitter på sidan. För mig, som älskar att sitta i soffan och skriva så är det här typ den bästa lösningen ever.

Längtar efter att få i ordning här hemma så att skrivandet kan ske på en lugn och ordnad plats. Snart så. Snaaaaart så.

Avslutar kvällen med en liten dikt jag hittade och som jag tillägnar min bokhylla to be:

287b33a8795c3f93948530d5e256440a

/Heléne

2 thoughts on “Provisoriska lösningar

  1. Det är märkligt med böcker som inte ordnade, man blir tvungen att söka bland dem och hittar plötsligt något man inte visste att man letade efter. Eller så sitter man och håller i en bok man inte läst på länge och känner hur just den berättelsen känns väldigt spännande. Så låt böckerna flyta omkring bara.

  2. Jag kan tyvärr inte lämna böcker framme. Senaste gången återfann jag en bok med en fastklistrad klubba på omslaget. Inte kul! Det är delvis därför jag känner att e-alternativet är bättre för mig, då kan jag ha boken bredvid mig i soffan utan att den blir förstörd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s