Bokmässan och peppen

Vi anlände lite trötta och varma efter en lång bilresa men peppen infann sig när vi gled in i Göteborg. Större blev peppen när vi fick en finfin plats på Heaven 23 där vi intog den legendariska räkmackan:

IMG_2682.JPG

Mätta och med lite extra energi att bränna tog vi oss ner till mässan, intog Harlequins monter där vi storshoppade och satte oss sedan ner för att pärla lite i Ung Cancers monter. Himla trevligt att vila benen efter fyllda bokkassar och slappa lite med pyssel. Se till att besöka deras monter om ni är här, antingen för att pärla eller bara för att köpa ett fint armband:
IMG_2688-0

IMG_2689.JPG

Vi spanade även in Novellix fina noveller, som färgglada godisar:IMG_2681.JPG

Vi lyssnade på Åsa Larsson, Ingela Korsell och Henrik Jonsson som berättade om deras nya serie, PAX. Urban fantasy som utspelar sig i Mariefred med de två bröderna Alrik och Viggo som stöter på monster från den nordiska mytologin och folktron som de måste besegra. Jädrans vad spännande det lät, blir till att köpa till brorsonen samt till sig själv.
IMG_2690

Vi lyssnade på supertrevliga Christoffer Carlsson som pratade om sin nya bok Den fallande detektiven:

IMG_2692.JPG

Shoppingresultatet ser ut såhär:IMG_2698.JPG

Tolv böcker var från Harlequin följde med tillbaka till hotellet. Svensk episk fantasy av Erik Granström, Svavelvinter, fick också hänga med och imorgon ska vi botanisera vidare bland montrarna och hoppas på fler bra böcker att släpa med sig i resväskan hem, har ju snart en jättestoooor bokhylla att fylla. Bland annat ska vi besöka Litet Förlag som kör sin kampanj Läs fler (#läsfler) och där man vinna fiiiina priser.

Minglet och bokfesten fortsätter hela kvällen men vi har faktiskt ett manus att skriva också och tiden är så dyrbar, som ni alla vet. Så vi köpte med choklad, däribland världens godaste chokladask enligt Johanna, och lite cola upp på rummet för eget manusskrivande. För om det är något bokmässan peppar en till så är det att skriva och bli klar med sin bok.IMG_2699.JPG
/Heléne

Advertisements

2 thoughts on “Bokmässan och peppen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s