En kväll ägnad åt annat

Efter en dag på jobbet eller som idag, efter en lång dag med kurs i ekonomisk familjerätt, så längtar jag alltid hem till soffan och manuset. Men ikväll åkte klackarna på fötterna och håret lockades till för lite personalfest.

Var fruktansvärt sliten efter att hjärnan korkats igen av alla bodelningar och testamenten men som så mycket annat här i livet handlar det hela om inställning och kvällen blev riktigt lyckad. Ni som skriver vet att man föredrar sina karaktärer framför all typ av verkligt umgänge. November har varit festernas månad för min del, känns som att jag springer på fest var och varannan dag och det är aldrig roligt att försaka sitt skrivande men tänker att det också kan vara nyttigt att se sig om ute i det verkliga livet – det är ju där man hittar inspiration. Hur många uppslag får man inte från en personalfest? Kollegor som har roligt tillsammans, vissa som har lite väl skojigt tillsammans, en hand som vandrar diskret längs med en rygg när de tror att ingen annan ser och till slut får de till det på dansgolvet medan Darin sjunger You’re out of my life (jodå Darin var faktiskt där och uppträdde).

Så, jag tog en kväll för observation och inspiration. Och så umgicks jag lite med verkligt folk också, plötsligt händer det.

IMG_3145.JPG

IMG_3144.JPG
/Heléne

1 thought on “En kväll ägnad åt annat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s