Bokfest

Spenderade kvällen på Söder och besökte diverse förlag för julbasar. Det bjöds på glögg och pepparkakor och väskan blev tyngre och tyngre för varje stopp. Avslutade kvällen på Debutbar på Södra Teatern där debutanter från olika förlag berättade om sina böcker. Med mig hem fick jag följande böcker:IMG_3183.JPG

– Sparkle av Kaya McLaren från Kalla Kulors nystartade underförlag Lavender Lit.

– Demonologi för nybörjare av Caroline L Jensen (Kalla Kulor Förlag). Har varit så sugen på den här boken – filosofisk mörk fantasy, låter så spännande!

– Modernistas utgåva av Stolthet och Fördom som bara är så galet gorgeous. Lika glammig som ett par nyinköpta Louboutins är den med sitt snygga och detaljrika omslag. Eller som en elegant Amarone. Kan komma på många liknelser.

– Den som vill ha hare till frukost måste jaga om natten av Anna Hedlin (Bonniers). Fick med mig denna hem från Debutbar. Har läst om Hedlins roman om Tudor-tiden tidigare och eftersom jag är en riktig sucker för Tudor-eran var den här tvungen att följa med hem från Södra Teatern. Känns som en riktig julbok. Tänk att få mysa med huvuden som rullar i takt till överdådiga sidenklänningars frasande samtidigt som man äter knäck och dricker julmust.

Barca av Graham Hunter (Modernista) – en liten extrajulklapp till sambon som jag vågar outa på bloggen eftersom han har fullt upp med jobb och inte tittar in här.

– Outtalat av Sarah Rees Brennan från Modernista. Har velat läsa den här så länge nu, övergivna hus och mystiska familjer, sånt jag gillar helt enkelt.

/Heléne

Advertisements

5 thoughts on “Bokfest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s