Jag och min Iphone

Hm, kan tänkas vara den tråkigaste rubriken i den här bloggens historia…

Ville bara säga att telefonen (Iphone 6 plus) som jag spontanbeställde på nätet utan att ens ha sett den i verkligheten, och som jag hela hösten intensivt har hatat för att den är gigantisk, nu börjar bli en kär pryl.

Enda orsaken är egentligen Kindelappen, i kombination med skärmstorleken som gör mobilen både läsvänlig och samtidigt portabel. Telefonen är med överallt och helt plötsligt kan jag ta läsandet till nästa nivå. Varje liten mikropaus spenderas med att läsa. Hissturen på jobbet, kön på apoteket och väntan på att pastan ska koka klart. Dessutom är det så mycket lättare att ta upp boken på kvällen när jag har varit mitt i historien flera gånger under dagen.

Så många andra fördelar med telefonen finns det inte, men att kunna njuta av några meningar eller textstycken romance vid kaffeautomaten på morgonen räcker långt.

Uppdatering: Skillnaden mellan gamla och nya telefonen.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/f50/55904723/files/2014/12/img_3499-0.jpg
/ Johanna

Advertisements

6 thoughts on “Jag och min Iphone

    • Ja, plus-varianten som jag fick för mig att beställa är större, men den vanliga 6:an är som 5:an ungefär, tror jag. Varför man vill ha en större variant? – Jag har också frågat mig själv det en massa gånger nu i efterhand. / Johanna

  1. Jag läser också då och då i min iPhone 5. Det är lite liten skärm men det går att läsa ändå. Bra just när man har dötid i väntrum, på buss och raster 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s