Härliga fredag

Det första härliga med den här fredagen var ju amerikanska Högsta Domstolens beslut. Får gåshud av den här statusuppdateringen:

Skärmavbild 2015-06-26 kl. 23.56.01

Love just won. Så fint.

I övrigt känner jag att skrivuppehållet börjar lida mot sitt slut. Vill hitta på någonting nytt nu men tänker mig ett lugnare tempo och att man lite smått kan börja fila på idéer, konflikt, karaktärer och läsa böcker för att få inspiration.

Men fram till dess passar jag på att göra lite fler icke-skriv-saker. Ikväll blev det lång-aw på underbara Orangeriet. Var så längesen jag tog en ordentlig aw och det var himlans trevligt. Sedan kollade jag och sambon på första avsnittet av  andra säsongen avTrue Detective. Gillade första avsnittet skarpt. Många öppningar och trådar som säkerligen kommer att knytas ihop alldeles elegant mot slutet. Ett plus är att det utspelar sig i Kalifornien, ger kanske inte den bästa känslan inför resan i och för sig, men ändå lite skoj med miljön. Det var många highway 1-vyer i första avsnittet. Ett annat plus var att Tim Riggins i Friday Night Lights spelar en av huvudkaraktärerna. Åh vad jag saknar Friday Night Lights.

/Heléne

Advertisements

4 thoughts on “Härliga fredag

 1. Mycket fin status från vita huset.
  Fast att det borde ha varit en självklarhet för längesedan…

  Åh! Hur känns det att ha lämnat ifrån sig sitt manus? Jösses..måste ju vara hur roligt/jobbigt/spännande/ångestfyllt som helst 🙂
  Wow! Så jäkla bra gjort!

  • Ja men eller hur, det är 2015 liksom, egentligen skandal att det inte skett tidigare. Men, men… äntligen händer det ändå 🙂

   Känns skönt men lite nervigt, precis som du säger är det väldigt blandade känslor :). Dock så är det inte färdigt med det utan väntar på nya kommentarer för att därefter skriva om igen. Tror nästa överlämning kommer vara ännu mer nervöst….
   /H

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s