Motreaktionen

Lätt less på renoveringsstöket här hemma fick vi för oss att det vore en bättre idé att bara sälja det hundra år gamla renoveringsprojektet vi bor i, flytta från Stockholmstrakten och bosätta oss på landet utanför Uppsala istället. På en vecka gick planerna så långt att vi igår åkte och kollade på ett hus/tomt. 

Jag blev lite kär i huset, i den fantastiska utsikten och den lugna miljön. För en stund kändes det som om vi skulle slå till och bygga oss en likadan enplansdröm ritad av Tomas Sandell.

Idag slog verkligheten till med insikter om ekonomi, avstånd till de närmaste och jobbpendling. Det blir nog att avvakta ett tag till och renovera vidare. MEN, den dag jag jobbar på heltid som bästsäljande författare (dvs när jag är rik och jobbar hemifrån) då vill jag bo med Näsdalen som fondvägg i vardagsrummet.

   
 
/ Johanna

 

Advertisements

4 thoughts on “Motreaktionen

  1. Känner igen känslan. Har renoverar in till förlossning med båda barnen och nu har vi levt i 4 år med ett halvspacklat trapphus och ett kök vi svär över. Ingen orkar dra igång det igen. Men snart kanske.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s