What makes me go around

Elva timmar på kontoret två dagar i rad är ingen höjdare och den här veckan har det inte funnits mycket energi att krama ur på kvällen. Men en dag utan skrivande är en misslyckad dag. Om jag inte får minst en timme med mitt manus så får jag en smärre existentiell kris (på riktigt). Så alla medel för att hålla ångan uppe på kvällen är tillåtna. Alla lagliga medel vill säga… Som choklad. Och te. Och vin. Ikväll blev det choklad som jag sparat sedan storshoppingen i San Francisco – Sea Salt Trio – Sweet & Salty chocolate från Ghirardelli. I blandningen hittade jag en ny favorit – mörk choklad fylld med kola med havssalt… mmmm… Och så en kopp chai-te till det:

IMG_5624

Och apropå chai-te så har det ju äntligen blivit kallt och höst på riktigt. Hittade den här fantastiska bloggen idag. Fyller alla behov en höstknarkare har:

Skärmavbild 2015-10-13 kl. 22.18.26

Bullarna, löven, kopparna, den slitna boken, färgerna, regnet… åh….

/Heléne

Advertisements

2 thoughts on “What makes me go around

  1. Puh! Jag känner igen mig i det där m att för mkt jobb dränker skrivorken. Jobbade 70h förra veckan och orkade inte ett skvatt utöver det. Som tur är har det lugnat sig den här veckan och jag har kunnat flexa ut både idag o igår – snacka om att kompensationsskriva! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s