Back on track

Hade sett framför mig några skrivtimmar på ett mysigt fik eller någon bar i Amsterdam. Så blev inte fallet. Några lästimmar var det jag fick till och manuset har legat orört hela helgen.

Lite för ofta den senaste tiden har jag varit trött på måndagen istället för utvilad. Och likadant känner jag idag. Tack och lov har jag ändå energi till skrivandet och fick till ett par timmar här:

Ni får ursäkta att ljussättningen mest liknar lysrörsbelysning. Betydligt mysigare IRL. Som tur är.

Den här veckan är det lugnare på jobbet och all energi ska gå till skrivandet. Äntligen. Men nu ska jag ladda batterierna i sängen tillsammans med nästa bok i läshögen, en av böckerna jag längtat allra mest efter i år – Röd Drottning av Victoria Aveyard.

/Heléne

Advertisements

4 thoughts on “Back on track

  1. Ser jättemysigt ut! Sitter i en snarlik fåtölj. Skriver dock inte utan slösurfar. Positivt är däremot att min man köpt ett PS4 vilket jag är ganska säker på är lika med mer skrivtid till mig!

    • Det är så praktiskt med en sambo som kan underhålla sig själv. Min gillar sportdokumentärer. Jag gillar inte sportdokumentärer och blir därmed inte särskilt distraherad när de är på i bakgrunden ;).
      /H

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s