Sorterar ut sommarläsningen

Snart är det fotografering och visning av lägenheten och har jobbat hela dagen med att rensa och packa ner alla grejer som inte kommer användas i sommar och som ska skickas i väg till förvaring. Däribland de böcker som ska läsas i sommar. Blev två kassar.

Ska hinna med massor med läsning i sommar (som ni kanske märker) och tar sikte på en trave hyllvärmare. I sommar skulle jag vilja göra som under min intensiva läsperiod under mellanstadiet då jag sträckläste alla serier jag påbörjade – som Skuggserien, Bertböckerna och Suneböckerna, Sweet Valley High, för att nämna några.

Tänker mig att jag i sommar ska läsa klart Cirkeln-böckerna. Har än så länge bara läst Cirkeln så det blir till att läsa även Nyckeln och Eld i sommar.

EldNyckeln-Mats-Strandberg-Sara-Bergmark-Elfgren

Därtill behöll jag Sookie Stackhouse-böckerna här hemma. Tänker att vampyrer i amerikanska södern skulle passa sig för att läsa i sommar.

51RcjgZq6jL._SS500_

Behöll även andra delen i Knausgårds Min kamp-serie, Jennifer Weiners The next best thing (vad är väl en sommar utan chick-lit?) och Denise Rudbergs tvåa och trea i hennes elegant crime-serie.

13032955_O_19780857208163_large_the-next-best-thing_haftad45f60879-9009-4595-ad1b-61249bd7b059bara-tre-kan-leka-sa

Även traven med böcker vi fick på pocketmingel- kvällen ska läsas genom i sommar tänkte jag.

Och det här är alltså bara ett urval av det som stannade kvar här hemma. Och jag som inte ens har särskilt mycket semester…

/Heléne

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s