Veckans badkarsbok

Veckans bubbelbad avnjöts tillsammans med Sirenen av Tiffany Reisz. Det här är första erotikromanen jag läst och fick dessutom övriga tre delar med mig hem från bokmässan. Himla spännande…

Det är något med Nora, erotikförfattatinnan och hennes stränga förläggare Zach, som är lätt beroendeframkallande. För det första är det kul att läsa om en författare, det bara är så, hur hon kämpar med sin text och måste leverera, det är sjukt härligt att läsa om. Och sedan hennes guilty pleasure på det, den hemliga S/M-klubben, som egentligen inte är så guilty, för på den där klubben existerar ingen sorts skam. Sedan är det väldig befriande att läsa något där kvinnan är den dominerande och farliga, där mannen är den som vägleds. Och Zach, med sitt brittiskt pryda drag, är en fruktansvärt bra motpol till den hämningslösa Nora.

Reisz lyckas dessutom hålla spänningen uppe under alla sidor med ledtrådar om Zachs och Noras förflutna. Vad gjorde Zach egentligen som fick hans fru att lämna honom och vad är det som har hänt mellan Nora och hennes tidigare pojkvän, numera älskare?

IMG_2939.JPG
/Heléne

2 thoughts on “Veckans badkarsbok

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s