Everything leads to you

Avslutade Nina LaCours Everything leads to you under flygresan och älskade den. Everything-Leads-You

Den handlar om 18-åriga Emi som praktiserar som scendekoratör i Hollywood. När dödsboet till en gammal skådespelare säljer inredningen kommer hon över ett brev som leder henne till helt nya bekantskaper. Samtidigt får hon tillfälle att själv leda ett filmprojekt och mitt i allt detta blir hon förälskad och kommer på sig att själv försöka designa sin kärlek. Denna bok passade mig alldeles förträffligt just nu – tjejerna hänger i Venice Beach där vi ska bo, det är LA, Hollywood och de äter på Chateau Marmont där vi har bokat bord!! Är så spänd på att se det omskrivna hotellet.

Dessutom tänker Emi mycket på karaktärerna i filmerna och vad deras hem säger om dem – har personen krukväxter? Är krukväxterna prydligt uppställda? Vilken typ av tavlor hänger på väggarna och vilka möbler har karaktären? Nyttigt för mig som just nu sitter och kommer på nya karaktärer och som vi alla vet säger ett hem verkligen mycket om en person.

/Heléne

Advertisement

2 thoughts on “Everything leads to you

  1. Wow, drömsemestern! Och den där boken måste jag försöka få tag i, minns att jag läste om den när den kom ut men hade helt glömt bort den nu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s