Farväl på ett tag

Med mycket skrivande och annat som händer i våra liv så har vi bestämt oss för att vår tid på Bokglam är över. Vi startade bloggen för att lära känna skrivande och bokälskande människor vilket vi verkligen har lyckats med.

Vi kommer att komma tillbaka i någon form. Kanske startar vi någon enklare skrivblogg på egen hand men vi kommer garanterat att hitta på någonting gemensamt snart igen. Kanske inte just i bloggform, utan snarare i något annat medium. Och vi kommer givetvis att fortsätta hänga på alla andra bloggar där ute.

På återseende!

Johanna & Heléne

Advertisement

5 thoughts on “Farväl på ett tag

  1. Åh, ha det så fint utanför bloggen! Hoppas såklart få se nåt ni skrivit gemensamt i ett helt annat format så småningom 🙂 Och att se även er IRL förstås. Lycka till med glammandet och böckerna!

  2. Åh, vad tråkigt! Har blivit så van att kika in på er blogg varje dag! Men jag förstår, skrivandet är det som måste prioriteras och jag väntar ju fortfarande på att ert gemensamma manus ska bli bok så kör hårt! 🙂 Hoppas att vi ses i bokvärlden framöver, både live och i andra format! 😀

  3. Tråkigt men jo, ibland måste man ju liksom släpa sig vidare till andra former eller samma form på annan plats. Det har varit kul att följa er så lycka till!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s